eTwinning Proje Başvurumuz Kabul Edildi

" PEYGAMBERİMİ ANLATIYORUM"

Projemiz eğitim kademelerinin tamamını kapsayacak şekilde oluşturulmuş bir çalışmadır.

Projemiz ile Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) ile ilgili  yazılmış kitapların okutulmasını, akabinde Web 2.0 araçlarıyla donatılı ifade şekillerinden yararlanılarak, öğrencilerimizin anlatma yetisinin öne çıkarılmasını amaçlıyoruz.

Projemiz ile Değerler Eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Akran eğitimi ve istasyon tekniklerinin kullanımıyla 8-16 yaş aralığına sahip öğrencilerimizin proje hedeflerine ulaşmasını hedefliyoruz.

Öğrencilerimizin yazın kabiliyetini arttırmayı hedefleyen projemizin sonunda hem teknik, hem de basılı bir yayın oluşturma hedefi taşımaktayız.

Projemizin sadece ulusal değil uluslararası bir çalışma olması hedefimiz de bulunmaktadır.

Proje yürütücümüz Erol ÖNAN beye ve sevgili öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

29.09.2021 209

04-10-202129-09-2021