LGS Sınavına Hazırlanan Öğrencilerimize Seminer Yapıldı

Okulumuzda rehberlik servisimiz  öncülüğünde öğrencilerimizin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak çok yönlü ve etkin rehberlik hizmetleri yürütülmektedir.LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize yönelik olarak seminer yapılmıştır. Bu kapsamda,  sınıf rehber öğretmenleri ile öğrenci başarılarının değerlendirilmesi yapılmış ve başarısız öğrencilerin aileleri okula davet edilmiş, genel bilgilendirme toplantısı ve birebir görüşmeler yapılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığımızca sınavlara hazırlık sürecinde 8.sınıf öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla hazırlanan kaynak kitaplar, beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları temin edilmiş, 8. sınıf öğrencilerimize dağıtılmıştır.

20.03.2023 57

29-04-202229-04-202229-04-2022