Öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri Sınıfı Kazandırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

Bilişim teknolojisi iletişim ve bilgisayar sistemleriyle bağlanabilen bilgi hizmetlerinin tamamı için kullanılan bir kavramdır.

Bilişim teknolojisi, bilginin toplanmasında, işlenmesinde, depolanmasında, ağlar aracılığıyla bir yerden bir yere iletilip kullanıcıların hizmetine sunulmasında kullanılan iletişim ve bilgisayarlar dahil bütün teknolojileri kapsayan teknolojilerdir.

Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği her türlü bilgi ve beceriyle donatmayı, yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirilen çabalarımız, meyvesini verdi.

Destek ve yardımlarını esirgemeyen, isminin açıklanmasını istemeyen değerli bağışcımıza içtenlikle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

08.10.2021 125

08-10-202108-10-202108-10-2021