Öğrencilerimizin Milli, Manevi Değerlerinin Gelişimine Katkı Sunmak Üzere Etkinlikler Gerçekleştirildi

Okulumuzda öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfedilmesine imkan veren, akademik, mesleki, sportif, bilimsel, sanatsal ve yabancı dil alanlarından ilgi duydukları konulara yönelik sosyal kültürel etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu çalışmalarda, eğitim-öğretim yılı başında Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından illere gönderilen etkinlikler ve etkinlik takvimi esas alınmaktadır.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün etkinlik takvimindeki "Kur'an-ı Kerim'den Hayat Ölçüleri: Kırk Ayet" Etkinlikleri, "Peygamberimizden Hayat Ölçüleri: Kırk Hadis" Etkinlikleri, "Okuyan 7'ler" Kitap Okuma Etkinliği, "40 Şair, 40 Şiir" Etkinliği, "Tartışarak Anlaşıyoruz" Münazara Etkinliği, "Genç Fikirler" Öğrenci Oturumları, "Vefa Günleri - Öncü Şahsiyetler" Etkinliği, "Müze İle Yerinde Eğitim" Etkinliği, "Bir Fidan Bin Gelecek" Ağaç Dikme Etkinliği, "Genç Bilginler" Bilim Etkinliği, Eğitim Konulu Bilimsel Araştırmalar Etkinliği, Sanat Etkinlikleri, Tiyatro ve Sahne Sanatları Etkinlikleri, Spor Etkinlikleri, Yaz Eğitim Etkinlikleri, 5 Dilde Münazara (Türkçe, Arapça, İngilizce, Almanca, İspanyolca), Arapça Bilgi Yarışması, Arapça Metin Canlandırma Yarışması, Arapça Hat-Kaligrafi Yarışması, "Genç Bilaller" Ezan Okuma Yarışması, "Genç Muhafızlar" Hafızlık Yarışması, "Genç Hatipler" Hutbe Okuma Yarışması, "Genç Sadâ" Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, "Genç Nidâ" Kız Öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması, "Genç Sesler" Mûsikî Yarışması vb. sosyal kültürel faaliyetlerin uygulanmasına özen gösterilmektedir.

Öğrencilerimizin  milli, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Etkinliklere katkı sunan değerli öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

20.03.2023 43

17-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-202217-05-2022