Web 2 Araçlarıyla Dil Öğrenimi Uluslararası eTwinning Projemiz

Müdür Yardımcımız Erol Önan beyin danışmanlığında Web 2 Araçlarıyla Dil Öğrenimi Uluslararası eTwinning Projemizin çalışmaları devam etmektedir.

Projemizin katılımcıları arasında Türkiye'den 10 eğitim kurumu,  Azerbaycan'dan 3 eğitim kurumu yer almaktadır.

Yaptığımız çalışmaların güzel neticeler vermesini diliyoruz.

eTwinning Nedir?

eTwinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

29.03.2023 70

29-03-202329-03-202329-03-202329-03-202329-03-2023